foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Poštovani,
DOBRODOŠLICU VAM ŽELE PERFEKTANSKI LIGROVI. Pridružite se jednom od najuspješnijih timova u državi. Tim u kojem vaši snovi mogu postati stvarnost. Više

Karate kluba ‘’Perfekt’’Sarajevo je osnovan 16.10.2006 godine a do danas broji  preko 300 aktivnih clanova razlicitih uzrasnih kategorija. Trenutno djelujemo na sedam lokacija i to;O.S’’Nafija Sarajlic’’ Jezero-O.S’’Edhem Mulabdic’’ Bistrik-O.S’’Velesicki Heroji’’Velesici u Velesicima-O.S’’Alija Nametak’’ Bjelave ,O.S Saburina Vratnik i O.S’’ Pofalici’’u Pofalicima,i prostorije kluba u Pofalicima.

Strucni tim kluba sacinjavaju vrhinski sportisti,profesori,koji iza sebe imaju vrhunske rezultate kako na drzavnim,evropskim i svjetskim takmicenjima. Glavni Trener i Predsjednik kluba je Mr.sci Armin Topalović majstor karatea crni pojas 4.Dan dugogodisnji BiH reprezentativac i osvajac mnogobrojnih medalja i Adnan Topalović Dipl.Ing  takodje visegodisnji reprezentativac BiH i osvajać mnogobrojnih medalja,majstor karatea crni pojas 1.Dan.

Moramo Istaci da je do sada K.K’’Perfekt’’osvojio preko 1170 medalja na raznim takmicenjima kako na domacoj tako i na internacionalnoj sceni,zatim iznjedrio balkanske prvake te se kao takav nametnuo u sami vrh BiH Karatea.U KANTONU SARAJEVO SMO NA VRHU TABELE I NAJUSPJESNIJI KLUB OD 30 REGOISTROVANIH KLUBOVA vec četri godine zaredom,A U BiH OD 127 REGISTROVANIH KLUBOVA SMO MEDJU PRVA 3. Iznjedrili smo preko 20 reprezentativaca Drzave do sada Osvojili smo preko 80 titula najuspjesnijeg kluba na takmicenjima Imamo ucesnike, drzavnih, internacionalnih, balkanskih, europski i svjetskih prvenstava. Iznjedrili mnoge Najperspektivnije sportiste Kantona Naši ucenici su ponosi i učenici generacija u svojim školama. Klub broji preko 100 registrovanih takmiara. Klub koji ima vec provjeren odličan plan i program koji vec iza sebe je pokazao vrhunske rezultate kako u takmičarskom smislu tako i u pravilnom rastu i razvoju djece.

Mi smo klub koji vec odavno je implementirao program za djecu vec od 3 i pol godine koja rade kroz igru i zabavu,gimnastiku akrobatiku kroz karate elemente,gdje imamo obicaj reci da karate pocinje kroz igru a zavrsava majstortvom,ili da crni pojasevi su bjeli koji nikada ne odustaju,i da karate počinje sa poštovanjem i završava poštovanjem. Stoga dragi roditelji ukoliko imate malog supermena kod kuce koji naprosto puca od energije ili malu barbiku koja rusi sve pred sobom,evo prilike za prvi znak akcije. Klub ima posebna razumjevanja za Djecu poginulih boraca,dakle šehidsku djecu koja su oslobodjenja plačanja mjesečne članarine,kao i djeca RVI,te socijalno ugrozena djeca.

Klub posjeduje takodje i svoje klupske prostorije koje se nalaze na Pofalićima u ulici Humska 630 a. Ovo su samo neke od informacija o nama i nasem djelovanju a za sva dodtna pitanja nas mozete dobiti na telefone 061 382 793 i 062 416 912. Pridruzite nam se i postanite i vi dio Perfekt tima Karate Klub perfekt, tim u kojem vaši snovi postaju stvarnost.

 

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK KLUBA

 Glavni Trener:

Mr.sci Armin Topalović

Prijatelji kluba